Same law, different lawyers

COVID-19
updates

Door de snelle verspreiding van het coronavirus en de toenemende impact op onze cliënten, hun mensen en operaties, hebben we een wereldwijd team van multidisciplinaire advocaten gemobiliseerd om u te ondersteunen. Bedrijven worden geconfronteerd met risico's voor hun werknemers en economische gevolgen. Onze diepgaande kennis van de sector, in combinatie met onze juridische en regelgevende inzichten, kunnen u helpen om te reageren op zowel de onmiddellijke als de langere termijn bedrijfsrisico's die voortvloeien uit de snelle, wereldwijde verspreiding van COVID-19.

 

Webinar: Global employment & data privacy

 

Webinar: How COVID-19 is changing the clinical trials landscape

 

Wij helpen ziekenhuizen

In een tijd waarin er in de Nederlandse zorg keihard gewerkt wordt om mensen gezond te houden, zien we helaas een toename van cyberaanvallen (ransomware, spam) op diezelfde zorginstellingen. Digitale beveiligingsexperts – waaronder die van Hogan Lovells – hebben zich verenigd om Nederlandse zorginstellingen belangeloos te beschermen tegen deze aanvallen. Samen hebben wij de website wijhelpenziekenhuizen.nl opgezet om gratis hulp te bieden aan zorginstellingen die met spoed gebruik willen maken van digitale beveiligingsexperts in heel het land. Zo helpen wij de mensen die we nu het hardst nodig hebben. Lees ook het interview met Joke Bodewits in Mr-Online.

Hoe we u kunnen helpen

We hopen dat we deze noodsituatie snel kunnen overwinnen en dat we sterker dan ooit zullen zijn. Wij danken u voor uw steun en zijn beschikbaar voor alle opheldering die u nodig heeft. Voor meer advies en inzichten om uw bedrijf te helpen te reageren op de juridische en contractuele uitdagingen die het coronavirus met zich meebrengt, kunt u terecht in ons COVID-19 Topic Centre.