Same law, different lawyers
07 January 2019

Nieuwe benoemingen bij Hogan Lovells per januari 2019

PERSBERICHT D.D. 7 JANUARI 2019

Hogan Lovells gaat het nieuwe jaar in met wereldwijd 30 promoties naar partner en 47 promoties naar counsel. Voor kantoor Amsterdam betekent dit één nieuwe partner en twee benoemingen tot counsel. 

Hogan Lovells heeft Joke Bodewits(37) benoemd tot partner Privacy & Cybersecurity. Joke houdt zich bezig met alle aspecten van het privacy- en cybersecurityrecht. Ze begeleidt nationale en internationale bedrijven bij het bepalen en implementeren van privacybeleid, en ondersteunt bij datalekken. Daarnaast heeft Joke onder andere ervaring met tracking, profiling, internationale doorgifte van data en het verwerken van patiëntgegevens. Naast privacy heeft Joke expertise op het gebied van commerciële contracten, vooral binnen het IT domein. De benoeming van Joke tot partner past binnen de sterke focus op en expertise in de Privacy & Cybersecurity praktijk die Hogan Lovells internationaal heeft.

Hogan Lovells heeft Rik Zagers en Dylan Goedegebuure tot counsel benoemd.

Rik Zagers (51) is werkzaam binnen de Intellectual Property, Media and Technology praktijk van Hogan Lovells. Rik studeerde Technische Natuurkunde (TU Delft, 1992) en Nederlands Recht (UvA, 2007). Rik's werk concentreert zich op de octrooirechtelijke geschillen. Naast het octrooirecht, heeft Rik cliënten geadviseerd over diverse juridische vraagstukken met een technologische component en op het gebied van privacy. 

Dylan Goedegebuure (33) is werkzaam binnen de Finance praktijk van Hogan Lovells. Hij adviseert financiële instellingen en (inter)nationale ondernemingen over onder meer herstructureringen, acquisitiefinancieringen en hybridefinancieringen. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring op het gebied van debt capital markets. Dylan is in 2008 afgestudeerd in bedrijfswetenschappen en in 2009 in Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. 

Jan de Snaijer, office managing partner, zegt:

"Wij zijn zeer verheugd over de benoeming van Joke tot partner en van Rik en Dylan tot counsel. Voor hen betekent dit een mooie stap in hun carrière. Mede hierdoor zijn wij in staat onze verschillende praktijkgroepen nationaal en internationaal verder uit te bouwen en naar een nog hoger niveau te tillen. Alle promoties weerspiegelen bovendien de kwaliteit, de breedte en de diepgang van onze praktijken over de hele wereld en onze toewijding om onze talenten te koesteren en te laten groeien. Ik feliciteer Joke, Rik en Dylan met hun promotie en wens hen veel succes bij het voortzetten van hun carrière bij ons."

Voor nadere informatie over de verdeling van de nieuwe partner en counsel promoties binnen Hogan Lovells wereldwijd verwijzen wij graag naar deze infographic.

Over Hogan Lovells 

Vanuit het kantoor in Amsterdam bedienen circa 120 professionals nationale en internationale cliënten bij het oplossen van complexe juridische en fiscale vraagstukken en bieden zij juridische begeleiding van onder meer overnames, financieringen en geschillen. Daarbij wordt nationale kennis en ervaring gecombineerd met specifieke sectorkennis en internationale expertise. Hogan Lovells is een full service advocatenkantoor. Op zes continenten werken meer dan 2.500 advocaten, notarissen en belastingadviseurs in ca. 50 kantoren samen. Maatschappelijke betrokkenheid is één van de kernwaarden van Hogan Lovells. Alle werknemers wordt gevraagd om op jaarbasis ten minste 25 uur te besteden aan maatschappelijk relevant vrijwilligerswerk.

EINDE

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Bert van Daalen, BD Manager
T: +31 (0)20 55 33 739
E: bert.vandaalen@hoganlovells.com

of

Sandra Buitendam, BD/PR Coordinator
T: +31 (0)20 55 33 673
E: sandra.buitendam@hoganlovells.com

Hogan Lovells International LLP
Atrium – "North Tower"
Strawinskylaan 4129
1077 ZX AMSTERDAM
Phone: +31 20 55 33 600
Fax: +31 20 55 33 777
www.hoganlovells.nl