Same law, different lawyers
05 March 2018

Advocatenkantoor Hogan Lovells verhuist naar nieuw kantoor, de "North Tower" van het Atrium complex aan de Zuidas

Hogan Lovells verhuist op 5 maart 2018 naar de "North Tower" van het Atrium complex aan de Zuidas. De "North Tower" aan de Strawinskylaan telt negen verdiepingen waarvan Hogan Lovells de bovenste drie betrekt. De receptie en de vergaderlocaties met uniek uitzicht op de binnenstad van Amsterdam bevinden zich op de negende verdieping.

Het nieuwe kantoor is ontworpen om samenwerking binnen de organisatie te bevorderen, voldoet aan de hoogste standaarden wat betreft service, design, technologie en duurzaamheid.

Het nieuwe kantooradres:
Hogan Lovells International LLP
Atrium – "North Tower"
Strawinskylaan 4129
1077 ZX Amsterdam

Het postadres en de telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd.

Over Hogan Lovells in Amsterdam

Vanuit het kantoor in Amsterdam bedienen circa 120 professionals nationale en internationale cliënten bij het oplossen van complexe juridische en fiscale vraagstukken en bieden zij juridische begeleiding van onder meer overnames, financieringen en geschillen. Daarbij wordt nationale kennis en ervaring gecombineerd met specifieke sectorkennis en internationale expertise. Hogan Lovells is een full service advocatenkantoor. Op zes continenten werken meer dan 2.800 advocaten, notarissen en belastingadviseurs in ca. 50 kantoren samen. Maatschappelijke betrokkenheid is één van de kernwaarden van Hogan Lovells. Alle werknemers wordt gevraagd om op jaarbasis tenminste 25 uur te besteden aan maatschappelijk relevant vrijwilligerswerk.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Hogan Lovells Amsterdam
Bert van Daalen, Business Development Manager
T: 020 55 33 739
E: bert.vandaalen@hoganlovells.com
www.hoganlovells.com