Same law, different lawyers
09 June 2020

Hogan Lovells benoemt Alexander Fortuin (37) tot counsel in Amsterdam

Alexander is werkzaam binnen de internationale fiscale praktijk van Hogan Lovells. In zijn nieuwe rol zal hij leidinggeven aan het fiscale team in Amsterdam en samen met de andere teamleden de praktijk uitbouwen.

Alexander adviseert multinationals, banken, beleggingsfondsen, private equity huizen, verzekeraars en pensioenfondsen. Dit betreft onder andere fiscaal advies in het kader van overnames, fusies, financiering, herstructurering, emissies, securitisaties, insolventie en vastgoedtransacties. Hierbij is zijn kracht gelegen in de nauwe samenwerking met de praktijkgroepen Corporate en Finance, alsmede de collega's in de wereldwijde tax group van Hogan Lovells.

In verband met good citizenship besteedt Alexander daarnaast een deel van zijn tijd aan het adviseren van nationale en internationale goede doelen.

Jan de Snaijer, office managing partner, zegt:

"Wij zijn zeer verheugd over de benoeming van Alexander tot counsel. Voor Alexander betekent deze promotie een mooie en uitdagende stap in zijn carrière. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met veel energie en toewijding leiding zal geven aan ons fiscale team."

Over Hogan Lovells

Vanuit het kantoor in Amsterdam bedienen circa 120 professionals nationale en internationale cliënten bij het oplossen van complexe juridische en fiscale vraagstukken en bieden zij juridische begeleiding van onder meer overnames, financieringen en geschillen. Daarbij wordt nationale kennis en ervaring gecombineerd met specifieke sectorkennis en internationale expertise. Hogan Lovells is een full service advocatenkantoor. Op zes continenten werken meer dan 2.800 advocaten, notarissen en belastingadviseurs in 45+ kantoren samen. Maatschappelijke betrokkenheid is één van de kernwaarden van Hogan Lovells. Alle werknemers wordt gevraagd om op jaarbasis tenminste 25 uur te besteden aan maatschappelijk relevant vrijwilligerswerk.

EINDE

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Bert van Daalen, BD Manager
T: +31 (0)20 55 33 739
E: bert.vandaalen@hoganlovells.com

Hogan Lovells International LLP
Atrium – "North Tower"
Strawinskylaan 4129
1077 ZX AMSTERDAM
Phone: +31 20 55 33 600
Fax: +31 20 55 33 777
www.hoganlovells.nl