Same law, different lawyers
07 May 2019

Hogan Lovells versterkt Amsterdamse praktijk met IE partner

PERSBERICHT D.D. 7 MEI 2019

 

Samantha Brinkhuis (35) versterkt per 1 augustus a.s. als partner de toonaangevende Intellectueel Eigendom, Media en Technologie praktijk van Hogan Lovells in Amsterdam. Zij maakt de overstap van De Brauw Blackstone Westbroek.

Met haar ruime ervaring in de advies-, transactie- en procespraktijk, staat Samantha cliënten bij in zaken waar merken, auteursrechten en ongeoorloofde mededinging centraal staan. Haar expertise omvat eveneens bedrijfsgeheimen, media- en entertainmentrecht, reclamerecht, IE strategie en IE transacties.

Burkhart Goebel, hoofd van de wereldwijde IE praktijk van Hogan Lovells: "De komst van Samantha is een belangrijke versterking van onze IE praktijk. Haar reputatie is excellent en haar sector overschrijdende ervaring is voor ons van grote toegevoegde waarde".

Samantha Brinkhuis: "Ik kijk er naar uit deel uit te maken van Hogan Lovells, een wereldwijd, prestigieus advocatenkantoor met een omvangrijk en toonaangevend IE team dat mij zal assisteren in mijn wens om voor cliënten de beste oplossingen voor hun juridische uitdagingen aan te dragen".

Over Hogan Lovells

Vanuit het kantoor in Amsterdam bedienen circa 120 professionals nationale en internationale cliënten bij het oplossen van complexe juridische en fiscale vraagstukken en bieden zij juridische begeleiding van onder meer overnames, financieringen en geschillen. Daarbij wordt nationale kennis en ervaring gecombineerd met specifieke sectorkennis en internationale expertise. Hogan Lovells is een full service advocatenkantoor. Op zes continenten werken meer dan 2.800 advocaten, notarissen en belastingadviseurs in ca. 50 kantoren samen. Maatschappelijke betrokkenheid is één van de kernwaarden van Hogan Lovells. Alle werknemers wordt gevraagd om op jaarbasis ten minste 25 uur te besteden aan maatschappelijk relevant vrijwilligerswerk.

EINDE

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Bert van Daalen, BD Manager
T: +31 (0)20 55 33 739
E: bert.vandaalen@hoganlovells.com

of

Sandra Buitendam, BD/PR Coordinator
T: +31 (0)20 55 33 673
E: sandra.buitendam@hoganlovells.com

Hogan Lovells International LLP
Atrium – "North Tower"
Strawinskylaan 4129
1077 ZX AMSTERDAM
Phone: +31 20 55 33 600
Fax: +31 20 55 33 777
www.hoganlovells.nl