Same law, different lawyers
18 December 2017

Hogan Lovells in de absolute top van meest innovatieve advocatenkantoren

Voor het tweede jaar op rij is Hogan Lovells door de Financial Times verkozen tot één van de "Most Innovative Law Firms" in zowel Europa als Noord-Amerika. Het kantoor behaalde de tweede plaats "overall" in het FT Innovative Lawyers North America 2017 rapport (geproduceerd door de Financial Times in samenwerking met RSG Consulting), alsook de tweede plaats in het FT Innovative Lawyers Europe 2017 rapport.

Deze ranking vormt de kroon op een uitmuntend jaar voor Hogan Lovells als het gaat om waardering met de felbegeerde legal industry awards. Hogan Lovells scoorde een aantal zeer hoge noteringen in het FT rapport. Het kantoor behaalde de eerste plaats in de individuele categorieën:

  • "Rule of Law and Access to Justice"
  • "Legal Expertise: Litigation and Disputes"

Hogan Lovells wordt daarnaast van harte aanbevolen op tal van andere gebieden. Zo is het kantoor op basis van haar prestaties "Highly Commended" voor o.a. de categorieën:

  • "Strategy and Changing Behaviours"
  • "Managing and Developing Talent"
  • "Enabling Business Growth".
Over Hogan Lovells

Vanuit het kantoor in Amsterdam bedienen circa 120 professionals nationale en internationale cliënten bij het oplossen van complexe juridische en fiscale vraagstukken en bieden zij juridische begeleiding van onder meer overnames, financieringen en geschillen. Daarbij wordt nationale kennis en ervaring gecombineerd met specifieke sectorkennis en internationale expertise. Hogan Lovells is een full service advocatenkantoor. Op zes continenten werken meer dan 2.500 advocaten, notarissen en belastingadviseurs in ca. 50 kantoren samen. Maatschappelijke betrokkenheid is één van de kernwaarden van Hogan Lovells. Alle werknemers wordt gevraagd om op jaarbasis tenminste 25 uur te besteden aan maatschappelijk relevant vrijwilligerswerk.

EINDE

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Bert van Daalen, BD Manager
T: +31 (0)20 55 33 739
E: bert.vandaalen@hoganlovells.com

Hogan Lovells International LLP
Atrium – "North Tower"
Strawinskylaan 4129
1077 ZX AMSTERDAM
Phone: +31 20 55 33 600
Fax: +31 20 55 33 777
www.hoganlovells.nl