Same law, different lawyers

Bedenk. Pitch. Win.
Master your own date.

Een business course? Die bedenk je bij Hogan Lovells gewoon zelf. Zo leren we jou het beste kennen, en jij ons.

Bekijk de hoogtepunten van vorig jaar.

Anders
kennismaken?

Bij Hogan Lovells kijken we graag anders tegen zaken aan. Daarom organiseren we niet een business course zoals je die kent, maar dagen we je uit om op een andere manier met ons kennis te maken. Op een manier die past bij jou en die je dan ook helemaal zélf mag bedenken. Dat noemen we Master your own date.

Dus zit je in de masterfase van je rechtenstudie of ben je pas afgestudeerd? Laat je gedachten de vrije loop en verras ons met een creatief voorstel. Je idee kan bestaan uit één regel of een uitgebreider verhaal van maximaal twee A4'tjes. Het kan een zevendaagse trip naar het buitenland zijn of een creatieve case dichter bij huis. It's up to you. Mail ons je idee via masteryourowndate@hoganlovells.com, pitch het bij ons op kantoor en win.

We informeren je graag zo spoedig mogelijk over een nieuwe editie in 2020/2021.

Daniël en Daan: MYOD 2018

Hun idee was om een grote bedrijfsovername te simuleren, niet op het Hogan Lovells-kantoor in Amsterdam, maar in… Tokyo.

  • Fictieve overname in Tokyo

    Een week lang zaten Daniël en Daan in Japan om aan de case te werken. Bekijk de korte video over hun avontuur.

“Hoe ik Master your own date heb ervaren? Als een unieke mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en zo helemaal je eigen kennismaking te bedenken.”

Margot (Master your own date, 2018)

Margot: MYOD 2018

Haar idee was om een persoonlijkheidstest te doen met haar (mogelijke) toekomstige collega's Arbeidsrecht.